«Bumerang» ootab noori sporditeadmisi näitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koolilastele mõeldud spordimälumängu «Bumerang» turniiril oodatakse osalema üldhariduskoolide neljaliikmelisi võistkondi. Viljandimaa turniir peetakse 18. veebruaril kell 15 Viljandi täiskasvanute gümnaasiumis Kesk-Kaare 17.

Kõik Viljandimaa koolide võistkonnad, kes soovivad spordimälumängus kaasa teha, saavad registreeruda e-posti aadressiljaan.usin@vjk.vil.eevõi telefoninumbril 5332 8361.

Et sel aastal on Sotši taliolümpiamängud ja suvel jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniir Brasiilias, on «Bumerangi» põhirõhk pandud taliolümpiamängude ja jalgpalli maailmameistrivõistluste ajaloole.

Soovitav on tutvuda nende taliolümpiamängudega, mis on aset leidnud pärast Teist maailmasõda, ning kindlasti tuleb kasuks tänavuse spordihooaja uudiste ja teemade jälgimine. Mälumängu küsimused on Eesti ajakirjanduses ja sporditeabe väljaannetes ilmunud materjali põhjal koostanud spordiloolane Jaak Valdre.

Mälumänguturniiril «Bumerang» on kolm vooru. Igast maakonnavoorust pääseb märtsis peetavasse regionaalsesse vooru kolm paremat võistkonda.

Regionaalses voorus on Eesti maakonnad jaotatud viide regiooni: põhjaregiooni moodustavad Tallinn ja Harjumaa, lääneregiooni Läänemaa, Pärnumaa, Saaremaa ja Hiiumaa, keskregiooni Järvamaa, Raplamaa ja Viljandimaa, idaregiooni Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa ja Jõgevamaa ning lõunaregiooni Tartumaa, Valgamaa, Põlvamaa ja Võrumaa.

Regionaalsete voorude kolm paremat ehk 15 võistkonda pääsevad aprillis toimuvasse finaali.

Eesti Spordilehe ellukutsutud koolilaste spordimälumäng «Bumerang» saab tänavu  teoks 11. korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles