Meister pani maratonirajal oma võimu maksma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekordse Mulgi uisumaratoni kolmanda koha omanik selgus ägedas grupifinišis. Märt Kuus (paremal) edestas napilt edukaimat viljandlast Marko Holtsmanni (vasakul).
Seekordse Mulgi uisumaratoni kolmanda koha omanik selgus ägedas grupifinišis. Märt Kuus (paremal) edestas napilt edukaimat viljandlast Marko Holtsmanni (vasakul). Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval teoks saanud viienda Mulgi uisumaratoni võitnud Raivo Laanemets käis pärast lõpujoone ületamist tänamas nooremat konkurenti, kes aitas tal 30-kilomeetrisel rajal tempot hoida.

«Aitäh, et kaasa tulid. Üksinda poleks ma teistel eest ära sõitnud,» lausus ta ning patsutas 18-aastast Randar Ivanovi õlale. «Kolm korda üritasin, enne kui sinuga õnnestus.»

30 kilomeetri distantsile startis veidi üle saja uisutaja ning Raivo Laanemets ja Randar Ivanov rebisid end ülejäänutest lahti pärast mõne kilomeetri läbimist. Vaikselt, ent silmanähtavalt kasvatas liidrite duo kümneliikmelise jälitajate grupi ees edu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles