Viljandlased olid Pärnus kiired

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Meiesaar ja Priidik Vilumaa teenisid noormeeste roolijata kahepaadil Eesti karikavõistluste võidu.
Marek Meiesaar ja Priidik Vilumaa teenisid noormeeste roolijata kahepaadil Eesti karikavõistluste võidu. Foto: Erakogu

Laupäeval Pärnus aset leidnud Eesti karikavõistlustel kaasa teinud 23 Viljandi sõudjat täitsid oma treeneri Ruth Vaari ootusi.


Võidukarika teenisid neist seitse ning võistkondlikus arvestuses oli Viljandi klubi Pärnu ja Pärnu Kalevi järel kolmas.

«Meil läks võistlus plaanitult. Pettumust ei valmistanud keegi ja meeldiva üllatuse oskasid teha roolijata kahesel sõitnud poisid,» kõneles Ruth Vaar.

Tema sõnul edestasid Marek Meiesaar ja Priidik Vilumaa konkurente kindlalt, hoolimata sellest et nende koostöö sai alguse tänavu.

Meeste roolijata kaheste paatide sõidus pälvisid esikoha vennad Alo ja Kaur Kuslap.

Tütarlaste paariskahesel oli võidukas Eelika Naarits koos pärnulanna Kadi Rannega ning naiste paariskahesel Natalija Garankina koos tartlase Sille Vaiksaarega.

«Eelika ja Kadi valmistuvad eeloleval nädalavahetusel Pärnus peetavaks noorte rahvusvaheliseks regatiks, Natalija ja Sille püüavad pääsu juuni keskel peetavatele maailmakarikavõistlustele,» rääkis Ruth Vaar.

Meeste paariskahesel teenisid võidukarika eeloleval nädalavahetusel Sloveenias maailmakarikavõistluste avaetapil startivad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.

Viljandi sõudeklubi ja spordikooli liikmetest said karikavõistlustel teise koha Gitta Kivilaan tütarlaste ja Kaarel Kuslap noormeeste ühesel paadil. Naiste roolijata neljapaadis lõpetasid Karin Neerot, Birgit Pertelson, Kerli Leiman ja Christi Oolo kolmandana ning Krete Koovit oli kolmas ka tütarlaste ühepaadil.

Viljandlastest tuli ühepaadil neljandaks Erli Mat. Samuti olid neljandad Patrik Hytönen ja Karl-Henry Thomson poiste paariskahesel. Poiste ühesel lõpetas Karl Mitt kuuenda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles