Politsei tabas taimevargad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseinikud on kindlaks teinud kolm naist, kes mai algul lõhkusid ja varastasid Viljandis Tallinna tänavale istutatud elupuuheki taimi.


«Kui suur osa kellelgi neist selles rumalas teos oli, selgitatakse välja väärteomenetluse käigus,» teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Agu Lall. «Maksimaalselt võib neid karistada 18 000 krooni suuruse trahviga.»

Lalli sõnul õnnestus politseil Minikohviku juurest kaks elupuud varastanud ja kaks lõhkunud naisteni jõuda tänu viljandlaste tähelepanekutele, mis laekusid nii otse kui ajakirjanduse vahendusel.

«Viljandi politsei tänab kõiki kodulinna turvalisuse pärast muret tundvaid inimesi,» lausus Lall. «Politsei töö on tulemuslikum ja politseinikel palju parem meel töötada, kui tähelepanelikud ja vastutustundlikud inimesed kodulinna ilusa ja turvalisena hoidmisele kaasa aitavad.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles