Viljandlane murdis poksiringis järvalase

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai poksi harrastav Andi Uustalu võitis oma esimesel profiturniiril endast kogenuma Paide klubi liikme. Pildil on vasakul Viljandi klubi treener Lauri Liiv, keskel 14-aastane Andi Uustalu ning paremal klubi liige ja juhendaja Marko Kivisild.
Tai poksi harrastav Andi Uustalu võitis oma esimesel profiturniiril endast kogenuma Paide klubi liikme. Pildil on vasakul Viljandi klubi treener Lauri Liiv, keskel 14-aastane Andi Uustalu ning paremal klubi liige ja juhendaja Marko Kivisild. Foto: Erakogu

Viis aastat tegutsenud Viljandi Tai poksi klubisse kuuluv 14-aastane Andi Uustalu jõudis läinud pühapäeval oma karjääris uuele tasemele, kui alistas Keilas peetud turniiril endast tublisti vanema konkurendi.

Klubi eestvedaja ja treener Lauri Liiv ütles, et kutse profisarja «Fightland» avaetapile tuli Andi Uustalule mõnevõrra ootamatult, sest varem oli ta võistelnud vaid harrastajate tasemel. «Tõsi, seal oli ta teinud väga edukaid matše ning teeninud ka kaks võitu.»

Liivi sõnul on noormehe areng olnud märkimisväärne ning tema senised võidud on tulnud tublisti vanemate vastaste üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles