Suure peo ülevaatused hakkasid pihta

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimeses eelproovis said peojuhid noortest tantsijatest esimesed muljed. Enamasti olid need ikka positiivsed.
Esimeses eelproovis said peojuhid noortest tantsijatest esimesed muljed. Enamasti olid need ikka positiivsed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordihoones eile peetud 19. tantsupeo «Puudutus» maakondlikud eelproovid tõid õues paukunud krõbedast külmast hoolimata kokku sadu noori tantsijaid. Kokku oodati täpselt 444 peole pürgijat.

«Kõik registreerunud tulid kohale, õhkkond oli väga vahva ja sõbralik,» oli peo maakondlik kuraator Anneli Kundla rahul. «Meil oli esimene eelproov, kus tantsijad vaadati üle. Iga rühm oli  kaasa võtnud ka oma rahvarõivaste foto, mis aitab peo liigijuhtidel luua üldpilti sellest, millised on  rahvarõivad ning milline rühm ise välja näeb.»

Noored tantsijad said juhendeid ja ettepanekuid, mida nad oma etteastetes lihvima peaksid, ning loomulikult räägiti ka sellest, mis on hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles