Üle linna pensionärid ehk Neljast aadressist peaks tulevikus saama üks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pensionäride ühenduse juhatusse kuuluv Jaan Vuntus juhendab Eha tänaval näiteringi ja lööb ka ise lavastustes kaasa. Pildil on stseen, kus ta üritab kartuliõiega ära meelitada Liisat, kelle rollis on Mare Mihkelson.
Pensionäride ühenduse juhatusse kuuluv Jaan Vuntus juhendab Eha tänaval näiteringi ja lööb ka ise lavastustes kaasa. Pildil on stseen, kus ta üritab kartuliõiega ära meelitada Liisat, kelle rollis on Mare Mihkelson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Inimesed, kes võivad passi järgi pensionipõlve nautima hakata, jagunevad laias laastus kaheks: ühed on need, kes veeretavad päevi õhtusse koduseinte vahel, sest nad ei saa või ei tahagi sealt välja, ning teised need, kel on tegevusi mitme kuu jagu ette planeeritud.

Viimati nimetatute päevakava võib teinekord isegi tööga hõivatud ärimehe omale silmad ette teha.

Viljandi linn pakub pensionäridele mitmesuguseid võimalusi oma aega sisustada ning leidub küllalt ka nende võimaluste agaraid kasutajaid. Näiteks on Pikal tänaval asuva päevakeskuse uksed avatud võimlemis- ja lauluhuvilistele ning kes tahab, saab sealsamas lõunat süüa või hoopis kõrvalmajas leili visata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles