Hansapäevad toovad linna uued kõnniteed ja kõpitsetud silla

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuses linnaeel­arves on ette nähtud raha Vabaduse platsilt kindral Laidoneri monumendini viiva Tasuja puiestee (pildil) korrastamiseks. Enne rahvusvahelisi hansapäevi kavatsetakse uus väljanägemine anda ka Varese sillale ning osale Lossi tänava jalgteedest.
Tänavuses linnaeel­arves on ette nähtud raha Vabaduse platsilt kindral Laidoneri monumendini viiva Tasuja puiestee (pildil) korrastamiseks. Enne rahvusvahelisi hansapäevi kavatsetakse uus väljanägemine anda ka Varese sillale ning osale Lossi tänava jalgteedest. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Linnajuhid on üritanud leida Viljandi napist eelarvest raha lossimägedesse viivate kõnniteede kordaseadmiseks, et poolteise aasta pärast poleks piinlik rahvusvahelistele hansapäevadele saabuvaid külalisi sinna jalutama saata.

«Meil tuleb nende töödega kiirelt pihta hakata, et 2015. aasta hansapäevadeks oleksid teed korras,» sõnas linnapea Ando Kiviberg.

Tema selgitust mööda on hansapäevade kaalukaimad kontserdid lossimägedes ja lauluväljakul ning linn tahab, et sinna viivad jalgteed oleksid selleks ajaks valmis. «Siis võime külalisi häbitundeta vanalinnast lauluväljakule või lossimägedesse jalutama juhatada,» lisas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles