Markus Paas spurtis end kolmandale kohale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Paas pälvis Elva rattapäeva põhisõidus kolmanda koha.
Markus Paas pälvis Elva rattapäeva põhisõidus kolmanda koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval teise kategooria võistlusena peetud Elva rattapäeval kavas olnud 100 kilomeetri põhisõidus saavutas Markus Paas Viljandimaa parima sportlasena tänu tugevale lõpuspurdile kolmanda koha.


Põhisõidule startis 148 jalgrattaliidu litsentsiga ratturit.

Aktiivselt alanud võidusõidul tehti korduvaid äraminekukatseid, ent otsustavaks osutus 40. kilomeetril tehtu: teistel pääses eest kümnest ratturist koosnev grupp, selle seas ka Viljandi rattaklubi liige Markus Paas ja klubi CFC viljandlasest sõitja Sten Sarv.

Valdavalt noortest koosnev grupp sõitis südilt ning suutis vahet peagrupiga kahe minuti peal hoida. Finišikurvi tuli kümme ratturit koos ning sealt spurtis Markus Paas end kolmandaks.

Sõidu võitis ajaga 2:18.02 Prantsusmaal amatöörratturina sõitev Risto Raid. Markus Paas jäi temast maha sekundi võrra. Sten Sarv oli kaheksas, jäädes omakorda Paasile alla sekundiga. Klassi M-18 arvestuses sai Sarv teise koha.

Elva rattapäeva 100 kilomeetri rahvasõidus startisid harrastajad ja alla 16-aastased ratturid. Viljandi klubi parimana oli Josten Vaidem üldarvestuses viies ja klassis M-14 neljas.

50 kilomeetri distantsil, kus osalesid harrastajad ja alla 14-aastased ratturid, saavutas Karl Treimuth Viljandi parimana üheksanda koha.

Alla 12-aastased lapsed sõitsid Elva rattapäeval tänavasõidu ringil. N-12 klassi võitja oli Reelika Varblane. M-10 klassis teeenisid Mait Makejev ja Henri Treimuth kaksikvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles