Kõige kallim ehitus võetakse ette töötajate turvalisuse heaks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korralik kergliiklustee on praegu vaid Raua tänava Paalalinna-poolses osas. Ülejäänud tänaval peavad jalakäijad ja ratturid autodega sõiduteed jagades eluga riskima.
Korralik kergliiklustee on praegu vaid Raua tänava Paalalinna-poolses osas. Ülejäänud tänaval peavad jalakäijad ja ratturid autodega sõiduteed jagades eluga riskima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu hilissuvel ja sügisel tehakse korda Viljandi Kantremaa tööstuspiirkonnale tähtis Metsküla tee ning viiakse lõpule Raua tänava kõnni- ja rattatee ehitus. See on kõige mahukam arendus, mille linnavalitsus saab käesoleval aastal ette võtta.

Et Euroopa Liidu uus eelarveperiood alles algab, on eelseisvatel kuudel lõviosa abifonde projektikirjutajatele lukus. Seetõttu tegelevad omavalitsuste juhid ja ametnikud tavapärasest vähem käega katsutavate ehitustega ning keskenduvad rohkem plaanide tegemisele ja projekteerimisele.

Töötajatele ohtlik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles