Linnavalitsus kinnitas sotsiaaltoetuste suurused

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval kinnitatud toetusmäärade alusel on pensionäridel võimalik sotsiaalametilt taotleda ühekordset abi suurusega kuni 100 eurot.
Esmaspäeval kinnitatud toetusmäärade alusel on pensionäridel võimalik sotsiaalametilt taotleda ühekordset abi suurusega kuni 100 eurot. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäevasel istungil kinnitas Viljandi linnavalitsus käesoleva aasta sotsiaaltoetuste määrad. Abi on võimalik taotleda nii alla 18-aastaste laste põhivajaduste katmiseks, üliõpilaste õppetoetuseks kui näiteks pensionäride ravikulude katmiseks.

Avaldused vaatab esmalt üle sotsiaalkomisjon ning kinnitab hiljem linnavalitsus.

Sotsiaalameti toetuste spetsialisti Mare Kallakase sõnul on laste tarvis toetusi antud näiteks siis, kui neil on prille tarvis. «On ette tulnud ka seda, et klass läheb teatrisse ja pere ei suuda tasuda pileti eest. Siis on õpetaja meile esildise teinud ja oleme selle kinni maksnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles