Suusaliit esitas olümpiakoondise liikmed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp
Algo Kärp Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Suusaliidu juhatus nimetas olümpiakoondise liikmed, kes esitatakse kinnitamiseks Eesti Olümpiakomitee (EOK) täitevkomiteele.

Eesti saab Sotši Taliolümpiamängudele saata kaks mäesuusatajat, ühe suusahüppaja, neli kahevõistlejat ja viis murdmaasuusatajat.

EOK täitevkomiteele kinnitamiseks esitatati murmdaasuustajatest Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Karel Tammjärv ja Viljandi suusklubi liige Algo Kärp ning Triin Ojaste.

Kahevõistluse nimekirjas on Kail Piho, Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Karl-August Tiirmaa, suusahüpetes Kaarel Nurmsalu ning mäesuusatamises Warren Cummings Smith ja Triin Tobi.

Kas Eesti saab murdmaasuusatamises lisakohti saab selgeks paari päeva jooksul. Kõik riigid peavad 22. jaanuariks teatama, mitu kohta nad oma kvoodist täidavad ja vabanenud kohtadele pakub Rahvusvaheline Suusaliit vastavalt pingereale lisakohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles