Peeter Tammearu läks tööle Kuressaare teatrisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Tammearu
Peeter Tammearu Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Ugala teatri endine peanäitejuht ja kauaaegne direktor Peeter Tammearu asus tööle Kuressaare linnateatris, kirjutab Saarte Hääl.

Kuressaare teatri loomedirektori Aarne Mägi kinnitusel sõlmis teater Tammearuga aastase lepingu. Linnateatri repertuaaris olevate lavastustega on Tammearu selle aja jooksul Aarne Mägi sõnul lavastaja või näitlejana tegev neljas tükis.

Peeter Tammearu tunnistas Saarte Häälele, et tööleping Kuressaare linnateatriga tekitab temas ainult häid tundeid. «Ma ei ole juba mitu aastat kuskil niimoodi töötanud, nii et tore on üle pika aja ka tööle asuda,» naeris ta.

Tammearu märkis, et kindlasti tuleb tal selle aasta sees ka mandrimaal käimisi, ent konkreetsete lavastuste jaoks on ta Kuressaares igatahes olemas. «Lavastajatööd nii-öelda iga päev ei tehta, tehakse ikka mõni konkreetne lavastus valmis, see on sedasorti töö. Eks siis paistab,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles