Poliitikust isa protest tõi ettevõtjast pojale lepingu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Operaatori ja režiipuldis istuva inimese töö tulemusena saab iga soovija Viljandi volikogu istungi otseülekannet oma kodus vaadata. Kui viimased kaks aastat tegi ülekandeid Videoteam, siis järgmised neli aastat on leping CarlNetiga.
Operaatori ja režiipuldis istuva inimese töö tulemusena saab iga soovija Viljandi volikogu istungi otseülekannet oma kodus vaadata. Kui viimased kaks aastat tegi ülekandeid Videoteam, siis järgmised neli aastat on leping CarlNetiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi volikogu istungitest ülekande tegija otsimisel osutas opositsiooni kuuluv Karl Õmblus linnavalitsuse eksimusele, mis tõi kaasa uue riigihanke ja lepingu Õmbluse pojale.

«Me jäime väga lolli olukorda,» leidis esimese riigihanke konkursi võitnud, kuid lõpuks lepinguta jäänud osaühingu Videoteam esindaja Margo Paju. «Konkurent sai võimaluse vaadata, milline oli meie esimene pakkumine, ja teha enda oma meie hinna järgi.»

Kordushanke võitnud osaühingu CarlNet esindaja Karl Õmbluse sõnul tõestab aga just tema küsitud hind, et ta ei teadnud, kui palju konkurent linnalt raha küsib. CarlNeti pakkumine oli 5808 eurot, Videoteam pakkus 7040 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles