Lapsepõlve mängumaa ja nüüdne tööpõld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kermo Kangurit seovad Kadrinaga lapsepõlvemälestused. Need innustasid teda ostma seal talu, mis jääb tema esimese kodu kõrvale.
Kermo Kangurit seovad Kadrinaga lapsepõlvemälestused. Need innustasid teda ostma seal talu, mis jääb tema esimese kodu kõrvale. Foto: Erakogu

Kuigi Piiri talu omanik Kermo Kangur elab Tallinnas, sõidab ta Kadrinasse igal võimalusel.

«Käin siin osalt seetõttu, et Kadrina küla on minu lapsepõlve mängumaa, kus koos Külaaseme, Jaasi, Kiveste ja Kadrina talu poistega mürgeldades ei jäänud avastamata ükski puu, kivi, oja ega org. Teisalt tuleb siinsetel majadel pilku peal hoida, et mõnel halbade kavatsustega kodanikul ei tekiks himu võõra vara järele,» põhjendas ta. Mullusuvine varguste laine Karksi vallas viis lausa selleni, et elanikud lasid külla paigaldada valvekaamerad.

Kangur nentis, et töö ei lõpe tema maakodus kunagi. «Kui just midagi ehitada ei ole, siis suvel tuleb heina ikkagi niita ja talvel lund kühveldada. See on minusugusele kontorirotile muidugi ülim lõõgastus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles