Sakala kolleegipreemia teenis Marko Suurmägi

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala kolleegipreemiaga kaasneva Muusa kuju sai tänavu Marko Suurmägi.
Sakala kolleegipreemiaga kaasneva Muusa kuju sai tänavu Marko Suurmägi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval peetud Ühinenud Ajalehtede talvepeol võttis Sakala aasta töötaja preemia ja sellega kaasneva Muusa kuju vastu peatoimetaja asetäitja Marko Suurmägi.

Marko vastutab Sakala uudistekülgede koostamise eest, kuid kirjutab ka ise väga palju. Suur osa mullu laiema avalikkuse tähelepanu pälvinud uudistest on pärit just Marko sulest. Tema teemavalikust paistab välja soov täita ajakirjanduse põhikohust ning hoida silma peal avalikul võimul.

«Suurepärane kirjutaja, kes jaksab korraga kahte vankrit vedada», «pealaest jalatallani ajakirjanik» ning «on kursis absoluutselt kõigega, mis Viljandis ja selle lähedal toimus või toimub ning näeb ette, mis toimuma hakkab» on vaid valik kiidusõnadest, mida kolleegid Marko kohta kirjutasid.

See oli juba teine kord, kui Muusa Marko Suurmäe kätte jõudis. Eelmisel korral sai ta keraamik Ene Tapferi loodud kuju endale 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles