Korruptsioonis kahtlustatav vallavanem endal süüd ei näe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo lubab jätkata omavalitsuse juhtimist, ehkki on pärast arestikambris veedetud kaht ööpäeva oma sõnul emotsionaalselt rivist väljas.
Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo lubab jätkata omavalitsuse juhtimist, ehkki on pärast arestikambris veedetud kaht ööpäeva oma sõnul emotsionaalselt rivist väljas. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva hommikul 48 tunniks korruptsioonikuriteos kahtlustatuna kinni peetud Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo on kindlalt seda meelt, et pole seadust rikkunud. Küll aga näeb ta, et kõnealune kaasus püstitab küsimuse, kas üks inimene saab Eestis olla korraga juhtivatel kohtadel avalikus sektoris, eraettevõtluses ja mittetulundusühingutes.

Kiviloo andis Sakalale intervjuu päev pärast seda, kui oli pääsenud arestikambrist. Uurimist juhtiv Lõuna ringkonnaprokuratuur polnud selleks hetkeks kahtlustuse sisu kohta avalikult öelnud muud, kui et jutt käib karistusseadustiku sellest paragrahvist, mis käsitleb toimingupiirangu rikkumist ehk vallajuhi tehinguid endaga seotud ettevõtetega.

Tõnu Kiviloo, kas olete aru saanud, mis kuriteos teid kahtlustatakse?
Jah, sellest ma olen aru saanud. Nii nagu ajalehtedes on kirjutatud: korruptsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles