Lumepäev avab Huntaugu nõlvad

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeile pandi Huntaugul käima lumekahurid, mis töötavad nüüd ööpäev läbi. Koos esimeste valgete nõlvadega olid lisaks kelgutajatele pargis kohal lumelaudurid ja trikisuusatajad. Fotol on freestyle-suusataja Timo Jeeger.
Üleeile pandi Huntaugul käima lumekahurid, mis töötavad nüüd ööpäev läbi. Koos esimeste valgete nõlvadega olid lisaks kelgutajatele pargis kohal lumelaudurid ja trikisuusatajad. Fotol on freestyle-suusataja Timo Jeeger. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üleeile algas Viljandi lumepargis tehistuisk ja veel õhtupimeduses oli prožektorite valgel näha, kuidas järveveest tehtud kunstlumi Huntaugu mäge üha valgemaks muutis.

«Pühapäevaks, rahvusvaheliseks lumepäevaks proovime avada,» lausus lumepargi tegevjuht Merilin Kaas, kuid täpsustas, et esiti saab vaid väiksele mäele. «Sinna, kus eelmisel aastal oli laste tuubimägi,» sõnas ta.

Lumepäev kutsub lustima

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles