Otepää klubihotell hakkab akadeemia tudengeid õpetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Clubhotel Pühajärvel
GMP Clubhotel Pühajärvel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl tegutsev aktsiaselts GMP Grupp ja Viljandi kultuuriakadeemia sõlmivad neljapäeval koostööleppe, mille kohaselt muutub GMP Clubhotel siinsetele tudengitele ettevõtlusõppe praktikabaasiks.

Kultuuriakadeemias suureneb käesoleva aasta sügissemestrist tunduvalt ettevõtlusainete ning -praktikate maht. Selle tulemusena saavad kõikide erialade tudengid süvendatud teadmisi ettevõtlikkusest, ettevõtte asutamisest, turundusest ning raamatupidamisest. Akadeemia direktori Anzori Barkalaja sõnul on ettevõtlus praeguses maailmas kujunemas neljandaks kirjakeeleks, mis parandab inimeste võimalusi tagada eneseteostust pakkuva tegevuse kaudu ise enda toimetulek.

Ettevõtlusõppe juures on tähtis praktika ning selleks otsib kultuuriakadeemia uusi tegusaid partnereid. GMP Clubhoteli juhataja Margus Mäll leidis, et praktikantide kaasamine lisab uusi ideid. «Koostööleppe sõlmimine Viljandi kultuuriakadeemiaga pakub head praktikabaasi tudengitele ning mitmekesistab meie teenuste valikut.»

Koostöö võimendab partnerite tugevaid külgi, lisaks näevad mõlemad organisatsioonid tulevikku ühiste toote- ja teenusepakettide väljatöötamises ning ühisturunduses.

Koostöölepe näeb ette konkreetseid tegevusi eelkõige muusika ning kultuurikorralduse suundadel, kuid loovate ja vaimukate ideedega saavad kaasa lüüa ka teiste erialade tudengid.

Pühajärve kaldal Otepääl asuv GMP Clubhotel pakub majutuseks luksuslikke külaliskortereid. Hotellis tegutseb Pühajärve restoran, mis valiti läinud aastal Eesti 50 parema söögikoha hulka ning kus nädalavahetustel on kultuurilised etteasted.

Viljandi kultuuriakadeemia on valdavalt loomingulisi erialasid õpetav Tartu ülikooli kolledž, kus õpib praegu üle 700 tudengi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles