Politsei kontrollib täna juhtide joovet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna, 15. jaanuaril kontrollib politsei kõikjal Eestis autojuhtide joovet ning tuletab meelde joobes juhtimisega kaasnevaid ohte.

Korrakaitsepolitseiosakonna komissari Riho Tänaku sõnul saab politsei iga päev kümneid teateid alkoholi tarvitamise kahtlusega juhtide kohta ning see räägib inimeste murest alkoholiga kaasnevate liiklusohtude pärast. «Kontrollime regulaarselt juhtide seisundit nii «Kõik puhuvad» operatsioonide kui ka igapäevase töö käigus. Samas on alkoholi tarvitanuna sõiduki juhtima asumise ärahoidmisel väga oluline ka sõpruskonna ja lähedaste suhtumine ning valmisolek sekkuda ja inimene sõidukiroolist kõrvaldada,» kõneles Tänak.

Politsei kontrollib täna päeva jooksul juhtide joovet kõikjal Eestis ning seda nii asulates kui ka asulavälistel teedel.

Eelmisel aastal kontrollis politsei juhte enam kui 620 000 korral ja avastas kokku 8000 alkoholi või narkootikume tarvitanud juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles