Oak Tree naasis kolmanda kohaga

Gert Kiiler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Oak Tree laulja ja kitarrist Lauri Antsov
Ansambli Oak Tree laulja ja kitarrist Lauri Antsov Foto: Gert Kiiler

Tänavu parimaks Viljandimaa noortebändiks tunnistatud Oak Tree jätkas möödunud nädalal oma edukat teekonda, saades üle-eestilisel noortebändide võistlusel kolmanda koha.


Üheksa finaali jõudnud ansambli seast võitis võistluse progegrupp X-Panda, kes jättis teisele kohale ansambli Merwis.

Oak Tree laulja-kitarristi Lauri Antsovi sõnul oli finaali jõudmine neile juba niigi saavutus omaette ja seal ei seadnud nad endale suuri eesmärke peale korraliku esinemise. «Kõik osalejad olid väga tugevad,» kiitis Antsov konkurente.

Tema sõnul oli meeleolu enne esinemise algust päris närviline. «Olin just 20 minutit varem andnud Raadio 2 otse-eetris intervjuu ja see segas veidi keskendumist,» tunnistas ta.

Ka rahvast oli algul veidi vähe, sest Oak Treel tuli esineda esimesena. Kõigest hoolimata läks kogu esinemine Antsovi sõnul plaanipäraselt ja vastuvõtt oli soe.
Kasulikud kontaktid

Lauri Antsovi jutu järgi oli žürii hindamise juures ära märkinud nende värskust ja omanäolisust ning soovitanud kindlasti edasi tegutseda. «Meie reggae-versiooni Malcolm Lincolni euroloost «Siren» tõsteti ka esile just kui omanäolist, sest muidu oleme ju stiililt suhteliselt sarnased bändid,» lisas Antsov.

Koos kolmanda kohaga sai Oak Tree kaupluse R-Music 2000-kroonise kinkekaardi, kuid sellest auhinnast tähtsamaks peavad muusikud võistluse käigus saadud kontakte. Millised need on, ei taha Antsov praegu veel täpsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles