Lillepoele said saatuslikuks vale asukoht ja kõrged hinnad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi Lossi tänaval luksusliku lillepoe avanud Jardin kolis aasta hiljem Maximasse, kuid sealgi ei olnud tal küllalt kliente.
Kaks aastat tagasi Lossi tänaval luksusliku lillepoe avanud Jardin kolis aasta hiljem Maximasse, kuid sealgi ei olnud tal küllalt kliente. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud nädalal sulges ostjate vähesuse tõttu uksed Tallinna tänava ääres Maximas ruume rentinud Jardini lillekauplus. Firma tunnistas, et nad eksisid poele asukoha valimisel.

Kahe aasta eest avas ettevõte õdusa sisekujunduse ja hea kaubavalikuga lillepoe Lossi tänaval. Et ostjaid nappis, kolis ta aasta hiljem Maximasse. Paraku ei läinud seal paremini.

Osaühingu Jardin arendusjuht Kaisa Ilves möönis, et asukohavalik oli vale. «Lossi tänaval oleksime ehk pikapeale kliendid leidnud, Maximasse kolimine oli viga,» lausus ta. «Otsisime siis ja nüüdki paremat kohta, aga ebaõnnestunult. Et Viljandis on mitu tugevat lillepoodi, otsustasime taanduda ja mujal õnne katsuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles