Viljandi inglipuu alla toodi 40 kingitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu viiendat aastat korraldatud heategevusprojektiga «Inglipuu» koguti Eestis keerulistes oludes kasvavatele lastele ligikaudu 1150 kingitust.
Tänavu viiendat aastat korraldatud heategevusprojektiga «Inglipuu» koguti Eestis keerulistes oludes kasvavatele lastele ligikaudu 1150 kingitust. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänavu viiendat aastat korraldatud heategevusprojektiga «Inglipuu» koguti Eestis keerulistes oludes kasvavatele lastele ligikaudu 1150 kingitust. Viljandis annetasid head inimesed kinke 40 lapsele.

«Inglipuu» heategevuskampaaniaga koguti koostöös omavalitsustega puudust kannatavatele lastele Maxima kaupluses kingitusi 26. novembrist jõuludeni. Poes käijad said kuusel rippuval inglil kirjas olevatele lastele kingitusi teha.

Projekti koordinaatori Ty Lehtmäe sõnul on projekt saanud külastajatelt väga sooja vastuvõtu. «Kinkide kogumine oli tänavu edukas ning seetõttu tahame tänada koos kingisaajate ja lastekaitsetöötajatega kõiki häid inimesi, kes Eesti ligemale 1150 lapsele pühaderõõmu valmistada aitasid,» kõneles Lehtmäe.

Kinke koguti lastele vanuses mõnest kuust keskkooliealisteni ning soove oli erisuguseid: paluti raamatuid, sõnastikke, mänguasju, talveriideid ja -jalatseid ning sporditarbeid.

Kingid toimetati peredele omavalitsuste abiga kätte jõuludele järgneva kahe nädala jooksul.

Kauplustes asuvatel inglipuudel olid 20–40 lapse nimi, suuremates omavalitsustes ka rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles