Koor tuleb sünnipäevakontserdiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segakoor K.O.O.R.
Segakoor K.O.O.R. Foto: K.O.O.R arhiiv

Segakoor K.O.O.R Raul Talmari juhatusel tähistab oma teist sünnipäeva kontserdiga «Naabrid», pakkudes kuulajatele valiku Läti ja Soome põnevat koorimuusikat.

Ka esinemispaigad on teineteise naabruses: 11. jaanuaril alustatakse kontserti kell 16 Viljandi Jaani kirikus ja jätkatakse Viljandi maavalitsuse saalis, 12. jaanuaril on esimene pool kell 17 Tallinna Pühavaimu kirikus ja teine Hopneri majas Raekoja platsil. Kuulajad saavad naabritest rohkem teada.

Segakoor K.O.O.R on Raul Talmari käe all tegutsenud juba kaks aastat ja olnud aktiivne nii proovisaalis kui lavalaudadel. K.O.O.R-i liikmed on nii Raul Talmari enda pikaajalised kaasteelised kui paljud teised suure laulupagasiga inimesed. Olulisematest saavutustest võib kontsertide kõrval märkida segakooride kategooria teist kohta 13. rahvusvahelisel koorifestivalil «Tallinn 2013» ning esimest kohta 20. rahvusvahelisel õigeusu vaimuliku muusika festivalil «Credo» mullu septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles