Esindusliku karikaetapi võitis Venemaa mängumees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala karikasarja neljandal osavõistlusel oli võidukas Vladimiri Bril Venamaalt.
Sakala karikasarja neljandal osavõistlusel oli võidukas Vladimiri Bril Venamaalt. Foto: Roger Ote

Pühapäeval Viljandi spordihoones mängitud lauatenniseklubi Sakala karikasarja neljandal osavõistlusel oli võidukas Vladimiri Bril Venamaalt. Finaalis mängis ta kindlalt üle Maardu lauatenniseklubi esindaja Aleksei Nikonorovi.

Tänavu juba 30. korda peetaval Sakala karikasarjas sündis sel pühapäeval kõigi aegade osalejate rekord: õhtul kella üheksani väldanud võistluspäeval osales 160 mängijat.

Vladimir Bril, kes oma parematel päevadel kuulus Venemaa tippmängijate seltskonda, alistas Joola auhinnavõistlusena peetud etapi finaalis Aleksei Nikonorovi kuivalt 4:0. Etapi kolmanda koha omanikku selgitavas kohtumises oli valitsev Eesti meister Aleksandr Smirnov 3:0 üle Valentin Mininist Venemaalt.

Parima Viljandimaa mängijana lõpetas Rivo Saaremäe päeva viienda kohaga. Edukaim kohalik naismängija oli Julia Kirpu, kes absoluutarvestuses reastus 15. ning naiste pingereas kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles