Kahe aasta tagune meister jätkab täiseduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Viljandimaa 2014. aasta maakonna korvpalliturniiril mängiti möödunud nädalavahetusel kaheksa kohtumist, neist pooled said lahenduse laupäeval, ülejäänud päev hiljem.

Teist päeva järjest oli võidukas meeskond AP Mets, kes pühapäeval oli 94:70 üle BC Männimäe Külalistemajast ning jätkab 13 meeskonna osavõtul peetavat turniiri ainsana kaotuseta. Tunamullune maakonna meistermeeskond on võitnud kõik seni peetud seitse kohtumist.

Ülejäänud kolm pühapäeval spordihoone vanas saalis aset leidnud vastasseisud lõppesid järgmiselt: Kolga-Jaani ja Pärsti – 78:71, Hansa Ilutulestikud ja Paistu – 70:60 ning Tõrva Loits ja Nuia Pop Cafe – 87:55.

Laupäevases esimeses vastasseisus alistas Nuia Pop Cafe 71:46 Paistu. Teises mängus oli Kolga-Jaani 90:67 üle meeskonnast Kord Nädalas / Epox.ee. AP Mets murdis tasavägises vastasseisus 74:68 Pärsti meeskonna vastupanu ning päeva viimases mängus oli Tõrva Loits 74:69 parem BC Männimäe Külalistemajast.

Maakonna meistrivõistlustel on järgmine kohtumine kavandatud Viljandi spordihoonesse teisipäevaks, kui kell 18.30 mängivad Spordikool ja Anttila. Tulevaks nädalavahetuseks on kavandatud nii laupäevale kui pühapäevale neli vastasseisu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles