Tõbine Algo Kärp tuuri viimasel etapil ei stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp kinnitas, et pühapäeval sõidetava tuuri viimast etappi ta kaasa ei tee.
Algo Kärp kinnitas, et pühapäeval sõidetava tuuri viimast etappi ta kaasa ei tee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Val di Fiemmes peetud Tour de Ski meeste võistluse eelviimase, 10 kilomeetri eraldistardist klassikalises tehnikas sõidetud etapi võitis ajaga 24.45,6 Petter Northug Norrast. Eestlastest lõpetas Karel Tammjärv 30. (kaotus võitjale +1.21,0) positsioonil. Algo Kärp sai 37. (+1.29,2) ja Raido Ränkel 56. (+2.25,6) koha.

Viljandi suusaklubi mees Algo Kärp kinnitas, et pühapäeval sõidetava tuuri viimast etappi ta kaasa ei tee. «Olen tuuril viirushaigusega hädas olnud ning paar sõitu tegin ka kerge palavikuga,» kõneles Algo Kärp. «Vabatehnika etapil pole mõtet end enam tapma minna.»

Mehe sõnul oli veel laupäeval ja reedelgi sõidetud võistluse ajal tema enesetunne äärmiselt kehv, kuid võistlusnälja rahuldamiseks otsustas ta ikkagi kaasa teha. «Võimalik, et see oli loll otsus,» möönis ta. Samas avaldas suusataja lootust, et taastub pingutusest ruttu, suudab nohusest ninast ja kibedast kurguvalust vabaneda ning viirusest tingitud väsimusest välja tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles