Spordirahva peol mekiti tublimate fotodega kooki

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2013. aasta parimatele sportlastele ja spordi toetajatele korraldatud pidulikul koosviibimisel ulatati auhinnasaajatele omanäolised lustlikud meened.
Viljandimaa 2013. aasta parimatele sportlastele ja spordi toetajatele korraldatud pidulikul koosviibimisel ulatati auhinnasaajatele omanäolised lustlikud meened. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala eest pärimusmuusika aidas aastast kokkuvõtteid teinud Viljandimaa spordirahvas tänas ühtlasi toetajaid ja pärgas tublimaid.

Maakonna spordiklubisid ja -ühinguid koondava Viljandimaa spordiliidu eestvedamisel teoks saanud üritusel anti parimatele kätte auhinnad. Õhtu pidulikule osale järgnes meeleolukas muljete ja kogemuste vahetamine ning tordisöömine.

Torti kaunistasid aasta naissportlase Anu Ennoki, aasta meessportlase Kaspar Taimsoo ning aasta noorte Liisi Visteri ja Paul Zujenkovi magusa naeratusega fotod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles