Magusal parkimisplatsil vahetus taksofirma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile veel ei olnud Reinup Reiside taksodel Viljandi Centrumi logo, kuid järgmisest nädalast peaksid need olema sellega märgistatud. Fotol on osaühingu Reinup Reisid omanik Mati Reinup.
Eile veel ei olnud Reinup Reiside taksodel Viljandi Centrumi logo, kuid järgmisest nädalast peaksid need olema sellega märgistatud. Fotol on osaühingu Reinup Reisid omanik Mati Reinup. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seni Viljandi Centrumi platsil kliente oodanud osaühingu Viljandi Takso autod on sealt lahkunud ning teenust pakub edaspidi osaühing Reinup Reisid, mille autod saavad peagi endale aktsiaseltsi Viljandi Centrum logo.

Põhjus peitub selles, et Tulika Takso laienes Viljandisse ja tahab, et tema numbrile 1200 vastavad autod kannaksid ka Tulika Takso logo. See aga ei ühtinud Viljandi ettevõtja Tauno Tuula sõnul Centrumi ärihuvidega.

«Centrumi alguspäevadest saadik on platsil olnud Centrumi logoga taksod,» põhjendas ta. «Arvame, et Viljandi mehed on väärt autoomanikud ja taksojuhid, ning otsustasime Viljandi Centrumi logo teise taksofirma autodele alles jätta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles