Tüdrukud võitlesid end meistriks

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-16 vanuseklassi võrkpallinaiskond võitis Eesti meistrivõistluste finaalturniiri.
Viljandi spordikooli U-16 vanuseklassi võrkpallinaiskond võitis Eesti meistrivõistluste finaalturniiri. Foto: Erakogu

Tartus Eesti U-16 vanuseklassi tütarlaste võrkpalli meistrivõistlustel kuldmedali pälvinud Viljandi spordikooli naiskond võitis finaalturniiril kõik seitse vastast ning neist nelja alistamiseks kulus maksimaalne arv geime.


Viljandlannade treeneri Merle Keerutaja sõnul sai naiskond kuldmedali täiseduga, kuid kergelt ei tulnud ükski võit. «Mitu kolmegeimilist kohtumist venis pikaks. Näiteks suutsime Kuressaarega vastamisi olles mängu enda kasuks pöörata kolmandas geimis 18:16 tulemusega.»

Sügisel Eesti karikavõistlustel kolmandaks jäänud ja aasta algul alaliidu karikaturniiri võitnud Viljandi spordikooli naiskonnalt ootas Merle Keerutaja küll medalit, ent kulla võidus ta kindel olla ei saanud.

«See on üsna tasavägine ja võrdne vanusegrupp. Pealegi on C-klassis (U-16 — toim) mäng veel heitlik. Tasavägiselt ja üpris närviliselt kulgesid ka teised kohtumised, mitte ainult meie mängud,» rääkis ta.

Eesti U-16 vanuseklassi tütarlaste võrkpallimeistriks kroonitud Viljandi spordikooli naiskonna järel teenis teise koha Võru ja kolmanda koha Kuressaare esindus.

Turniiri nelja parema mängija sekka valiti võitnud võistkonnast Kadri Siro, keda Merle Keerutaja nimetas ka võistkonna kindlaks liidriks.

«Kadri tõi kõigis mängudes 14—17 punkti, mis on väga kõrge statistiline näitaja,» lausus treener.

U-16 vanuseklassi kuuluvad 1995. aastal ja hiljem sündinud noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles