Vanakraamiturg on uuel aastal Sakala keskuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval, 5. jaanuaril kell 10 saab Sakala keskuses alguse uue aasta esimene Viljandi vanakraamiturg.

Peaaegu viis aastat on viljandlased kogunenud vanakraamiturule kauplema. Tavapäraselt müüakse laadapäeval asju, mis on endale kasutuks muutunud, kuid siiski veel piisavalt korralikud, et endale uus omanik leida.

Viljandlastele armsaks saanud täika jätkab uuel aastal, kuid uues paigas – Sakala keskuses. Vanakraamituru korraldusmeeskonnas on kauplejate ja kultuurikeskuse ühenduslüliks Helena Hiiesalu ning talvehooajaks jääbki laat Sakala keskuse ruumidesse.

Järgmised turupäeva peetakse seal 9. veebruaril, 9. märtsil, 13. aprillil ja 4. mail.

Soojemate ilmade saabudes, maikuu lõpul kolib vanakraamiturg jälle vabasse õhku ning ootab müüjaid ja ostjaid igal laupäeval. Saabuval suvel peetakse laata asukohaks Viljandi Lastepargis, mille kauplejad ja ostad on juba järele proovinud.

Vanakraamiturule on oodatud kauplema kõik soovijad. Osalemiseks on kauplejal vajalik ennast varem registreerida ning kohapeal tasuda kauplemistasu 2 eurot.

Registreerimine ja lisainfo telefonil 552 2574 või e-aadressil kirbukas@sakalakeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles