Pärl veereb muusikust koolidirektori pihku

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Põldsepp ei seisa kunagi dirigendikepiga orkestri ette, vaid mängib alati ise kaasa. See hoiab vaimu värske.
Margus Põldsepp ei seisa kunagi dirigendikepiga orkestri ette, vaid mängib alati ise kaasa. See hoiab vaimu värske. Foto: Elmo Riig / Sakala

Armastatud pärimusmuusik ja Karksi-Nuia muusikakooli direktor Margus Põldsepp on harjunud peopüünele astuma, kuid täna õhtul ei lähe ta Sakala keskuse lavale esinema, vaid hoopis vastu võtma maakonna kultuurirahva kõrgeimat auhinda.

Kultuuripärl veereb talle eduka ja noortele innustust andva õpetaja- ja muusikutöö eest Karksi-Nuia muusikakoolis ning pärimus- ja folkansambli Linnutee ning muusikakooli lõõtspilliansambli tegevuse toimetamine eest. Samuti rääkisid tema kasuks Tuulepuu plaadi väljaandmine ning mitmehäälse meestelaulude kava ettevalmistamine ja edukad esinemised.

«Auhinna üle on muidugi väga hea meel, aga mis ma ikka oskan kosta – eks ma tegin ju oma tööd,» lausus Margus Põldsepp. «Ma olen ikka harjunud oma asju südame ja rõõmuga tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles