Maakonna parimad said märgi rinda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakooli õpilaste antud kontserti jälgisid saalist huviga nii suured kui väikesed vaatajad.
Viljandi muusikakooli õpilaste antud kontserti jälgisid saalist huviga nii suured kui väikesed vaatajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva pärastlõunal kogunes Viljandi pärimusmuusika aita tänuvastuvõtule saalitäis heade tulemustega silma paistnud õpilasi ning üritusest said osa ka nende juhendajad ja õpilasürituste korraldajad.


Viljandimaa omavalitsuste liit ja maavalitsus avaldasid tänu õpilastele, kes on edukalt esinenud maakondlikel aineolümpiaadidel ning laste- ja noorteüritustel. Samuti tunnustasid nad koostöö eest maakonna koolide huvijuhte, õpetajaid, juhendajaid, aineühenduste juhte ja kultuuritöötajaid.

Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuuri- ja noorsoonõuniku Kristiina Alliksaare sõnul oli vastuvõtule kutsutud umbes 450 inimest. Tema andmetel leidis lõppeval õppeaastal Viljandimaal aset 72 olümpiaadi, võistlust ja õpilasüritust nii maakondlikul kui üleriigilisel tasandil.

«Iga inimene on väärtus omaette, aga teie olete need, kes on silma paistnud oma püüdlikkuse ja tahtejõuga,» tunnustas oma kõnes kohaletulnuid omavalitsuste liidu esimees Ene Saar.

Maakonna parimatele andsid kontserdi tänavu 60. aastapäeva tähistanud Viljandi muusikakooli õpilased, kellest paljud olid väärt ka ise selles saalis istuma.

Pärast kontserti ootas kohalviibijaid Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilaste valmistatud suupistelaud. Saalist väljudes sai igaüks rinda pisikese märgi kirjaga «Viljandimaa parim».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles