Kiirabi on eilsest tartlaste ohjata

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsest ilutseb Viljandimaa kiirabitöötajate rõivastel sihtasutuse Tartu Kiirabi kiri. Inimesed rõivaste sees on valdavalt siiski needsamad, kes olid seni Viljandi haigla palgal.
Eilsest ilutseb Viljandimaa kiirabitöötajate rõivastel sihtasutuse Tartu Kiirabi kiri. Inimesed rõivaste sees on valdavalt siiski needsamad, kes olid seni Viljandi haigla palgal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olgugi et Viljandimaa kiirabiteenuse üleminek kohaliku haigla käest sihtasutusele Tartu Kiirabi tipnes kohtuvaidluse ja sõnasõjaga, lubavad pooled edaspidi abivajajate hea teenindamise nimel sõbralikke suhteid hoida.

Terviseameti otsusega kaotas Viljandi haigla eile kell 9 õiguse maakonnas kiirabiteenust osutada. Tööjärje võttis samal hetkel üle Tartu kiirabi, kelle operatiivsõidukid hakkavad startima uue veetorni hoovile rajatud maja juurest. Abja-Paluojal ja Suure-Jaanis jätkavad brigaadid senises asupaigas, kuid ka seal on nüüdsest meedikute tööandjaks Tartu kiirabi.

Tartu kogemused

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles