Tänavu remonditi Oja teed, koliti tudengeid ning räägiti roosast täpist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai lõpul üllatas Puiatu lapsi kolme ja poole aastane täkk Tohtri Error, kes tuli kooli tarkust taga nõudma. Fuajeest teda aga edasi ei lastud ning õhtuks oli ta karjamaal tagasi.
Mai lõpul üllatas Puiatu lapsi kolme ja poole aastane täkk Tohtri Error, kes tuli kooli tarkust taga nõudma. Fuajeest teda aga edasi ei lastud ning õhtuks oli ta karjamaal tagasi. Foto: Peep Puna

Aasta viimases lehes teeb Sakala tavapäraselt tagasivaate möödunud kaheteistkümnele kuule ning annab välja tiitleid. Tegemist ei ole tähtsaimate uudiste pingereaga, vaid kiire pilguheiduga teemadele, mis Viljandimaa elanike seas aasta jooksul enam kõneainet pakkusid.

Meenutame roosat täppi, kollast akent ja Minihansa projekti. Tuletame meelde, kuidas hobune Puiatu koolis käis ning oravaks joonistatud poliitik vallavolikokku kandideeris.

Et lõppev aasta oli kohalike valimiste aasta, kerkis taas päevakorrale Viljandi veekeskuse teema. Nagu juba tavaks on saanud, annab Sakala aasta viimases lehes välja ka aasta veekeskuse tiitli.

Aasta tee – Oja tee

«Kui tervet rehkendust ei jõua – tee pool.» Kas tuleb tuttav ette? Seda õpetaja Lauri soovitust kasutas pisut enne ametist lahkumist eelmine Viljandi linnavalitsus, kui leidis 26 000 eurot, et vastu talve linna ühel nigelamas seisus tänaval ehk Oja tee tõusul parandustöid alustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles