Enamik valdu ja linnu toetab tulevärgi korral­damist

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa omavalitsuste toetus aastavahetuse tuleetenduse korraldamiseks kõigub nullist 500 euroni. Ettevõtjate ja kodanike abiga ükski linn või vallakeskus tulemängust ilma ei jää.

Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu ütles, et nagu eelmistel aastatel, ei ole Suure-Jaani vallal ilutulestiku eest maksmiseks raha. Saluut siiski tuleb, aga ainult ettevõtjate ja vallakodanike toetusel. Kui palju Suure-Jaani tuleilu maksma läheb, seda Aavasalu öelda ei osanud. Suurem tuli lastakse õhku keskväljakul, väiksemaid laenguid võib näha mujalgi.

Abja vallas tuleb vallavanem Peeter Rahneli andmetel suisa neli tuleetendust. «Me teeme traditsiooniliselt Abja-Paluoja keskpargis suurema ilutulestiku, ja kolmele külale, kes on aktiivsust üles näidanud, anname ka väikese paketi,» sõnas ta. Need kolm küla on Kamara, Penuja ning Vanamõisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles