Avaala äpardus lõppes üldvõiduga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui sõudja Kaspar Taimsoo spordikuulsuste jõuluturniiri avaala esimestel sekunditel Viljandi spordihoones joonejooksu märgiga koperdas ning korraks isegi viimaseks jäi, ei ennustanud miski, et just sõudjad võiksid selle võistluse võita.

Edasised alad tõid sõudjatele kordamööda edu ja ebaõnnestumisi, kuid kokkuvõttes pälvisid just nemad üheksandat korda peetud jõuluturniiri võidu ning Taimsoo paarimees Allar Raja krooniti juba viiendat korda selle võistluse võitjaks. Esimest korda Viljandi spordihoones peetud võistlusel ei jäänud kahe esimese meeskonna vahele isegi juuksekarva suurust vahet, sest viimase ala lõpuks, olid nii sõudjad kui krossisõitjad kogunud 60,5 punkti.

Kohtunikud läksid arvutama. Esimesena võeti arvesse aladel saavutatud esikohad – neid oli esikoha jagajatel võrdselt. Siis vaadati teisi kohti. Neidki oli mõlemal sama palju. Et kolmandaid kohti oli sõudjatel üks enam, siis kuuluski võit neile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles