Spordikuulsuste turniiril vahetus kaks osalejat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser
Timo Simonlatser Foto: Sille Annuk

Laupäeval Viljandi spordihoones peetava spordikuulsuste jõuluturniiri osalejate seas on vahetult enne võistluse algust tehtud kaks muutust. Vormelisõitja Kevin Korjuse asemel tuleb võistlema kardisõitja Aavo Talvar ning endise suusataja Meelis Aasmäe vahetas välja tänane koondislane Timo Simonlatser.

Vormelipiloot Kevin Korjus vigastas jõulude ajal kätt. Korraldajate teada lõikas katkine klaas võidusõitja kätte sügava haava ning ta ei saa osaleda. Korjuse vahetas välja tänavu maailma karikavõistluste finaalis Rotax Max klassis teise koha saanud kardisõitja Aavo Talvar.

Endine Eesti suusakoondise liige Meelis Aasmäe lahkus aga koos laskesuusatamise koondisega Euroopasse lume otsinguile. Aasmäe on Eesti koondise hooldemees. Tema asemel tuleb Viljandisse võistlema praegune sprindikoondise liige Timo Simonlatser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles