Spordikuulsuste jõuluturniir jõuab lõpuks Viljandisse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Kaspar Taimsoo teeb homsel spordikuulsuste jõuluturniiril debüüdi, siis tema paariline Allar Raja on veidrate aladega üritusel osalemises juba veteran. Mitmel korral jõuluturniiri võitnud, on ta muu hulgas silmapaistvaid tulemusi näidanud veekausis hinge kinni hoides.
Kui Kaspar Taimsoo teeb homsel spordikuulsuste jõuluturniiril debüüdi, siis tema paariline Allar Raja on veidrate aladega üritusel osalemises juba veteran. Mitmel korral jõuluturniiri võitnud, on ta muu hulgas silmapaistvaid tulemusi näidanud veekausis hinge kinni hoides. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti tuntud sportlased võtavad homme Viljandis peetaval spordikuulsuste jõuluturniiril mõõtu eriskummalistel aladel, alates joonejooksust kuni läbipaistvas veeanumas hinge kinnihoidmiseni.

Et selleks turniiriks treenida, pole palju harjutada näiteks õllekasti hoidmist ja raudkangi küljes rippumist. Ka ei ole vastased tavapärased: Viljandi spordihoones lähevad omavahel kokku vormeli- ja krossisõitjad, vehklejad, suusatajad, jalgpallurid, sõudjad ning kerge- ja raskejõustiklased.

Juba üheksandat aastat korraldatav vaatemänguline heategevuslik spordiüritus leiab Viljandis aset esimest korda, olgugi et üks selle ettevõtmise algatajaid on viljandlane Tauno Tuula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles