Politseinikud ootavad inimesi külla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. detsembril jätavad lõuna prefektuuri üksused kodanikele uksed lahti, et inimesed saaks tutvust teha prefektuuri ametnike töö ja nende käsutuses oleva tehnikaga.
27. detsembril jätavad lõuna prefektuuri üksused kodanikele uksed lahti, et inimesed saaks tutvust teha prefektuuri ametnike töö ja nende käsutuses oleva tehnikaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel, 27. detsembril jätavad lõuna prefektuuri üksused kodanikele uksed lahti, et inimesed saaks tutvust teha prefektuuri ametnike töö ja nende käsutuses oleva tehnikaga. Viljandi politseimaja ootab külalisi kella 11-st.


Avatud uste päeval saab näha korrakaitsepolitseinike ja kriminaalpolitseinike tööd. Giidiks on prefektuuri ametnikud, kes tutvustavad võimalustele vastavalt näiteks piirikontrolli protseduure, kriminalistide tööd, noorsoopolitseinike tööd alaealistega, pinnaltpääste varustust, operatiivsõidukeid, piirivalve hõljukeid, ATV-sid ning igapäevaseid töövahendeid nagu kuulivestid, relvad, stalkerid ja alkomeetrid. Samuti on võimalik näha kinnipidamis- ja kainestuskambreid. Võimalik on kohtuda ametnikega, kes on valmis kodanike küsimustele vastama ning oma tööst huvitavaid seiku pajatama.

Lõuna prefektuuri prefekt Tarmo Kohv ütles, et valdavalt tulevad politseitööga lahtiste uste päevadel tutvuma need, kel tulevikus selge siht eneselegi munder selga tõmmata. «Soovime pakkuda kõikidele pühademeeleolus peredele, et nad verivorsti söömise kõrvalt endale ka pisut teistmoodi meelelahutust võimaldada saaksid – miks mitte tullagi kogu perega tutvuma põneva politseitöö köögipoolega,» pakkus prefekt Kohv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles