Tüdrukud tegid uue treeneri tuju heaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval harjutasid Viljandi spordikooli iluvõimlejad oma juhendaja Annika Karin Vahteriga kava, millega nad astuvad üles 28. detsembril pärimusmuusika aidas asetleidval maakonna sportlaste peol.
Teisipäeval harjutasid Viljandi spordikooli iluvõimlejad oma juhendaja Annika Karin Vahteriga kava, millega nad astuvad üles 28. detsembril pärimusmuusika aidas asetleidval maakonna sportlaste peol. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sellest sügisest uue juhendaja Annika Karin Vahteri käe all harjutavad Viljandi spordikooli iluvõimlejad tõid nädalavahetusel Tartus peetud võistluselt «Slonny Cup» kõrgeid kohti.

See oli Vahteril oma sõnul esimene kord noori võistlusplatsile saata ning emotsioonid sellest on head.

«Lapsed, kes on praegu siin minu juhendada, on toredad ja hakkamist täis. Niisugust entusiasmi pole ma varem kohanudki. Suudaks vaid nende emotsioonid ka võistlusplatsile saada,» kõneles kogenud iluvõimleja, kes õpib praegu Viljandi kultuuriakadeemia tantsujuhtimise eriala teisel kursusel ning teeb treeneriametis alles esimesi samme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles