Neil päevil kasvab liha müük mitmekordseks

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Roslenderi sõnul on tema lihapoed jõulumölluks valmis.
Tõnu Roslenderi sõnul on tema lihapoed jõulumölluks valmis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Liha on eestlaste toidulaua pärisosa aasta läbi, kuid jõulude eel on liiklus lauda ja praeahju vahel eriti tihe. Kulinaarseks tipptunniks on hoolega valmistunud nii tootjad kui poed.

Jaani lihapoodide omanik Tõnu Roslender ütles, et müügi hüppelist kasvu on oodata just neil päevil. «Usun, et järgmisel nädalal on see jälle poole väiksem.»

Roslenderi sõnul on detsembrikuu käive Jaani lihapoodides keskmisest suurem ning tavaline kuu lihakogus ostetakse ära kahe nädalaga. «Õnneks oleme partnerile oma tellimuse kuu jagu varem ära teinud,» oli kaupmees ostumöllust kõneldes rahulik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles