Viiratsi vana toidupood muutus mängutoaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Türk tunnistas eelmisel nädalal enne Mulgimadina mängutoa avamist, et tunneb väikest ärevust. Maakonnas on varasemast mitu näidet, et sellised ettevõtmised võivad klientide vähesuse tõttu «Jenga» torni kombel kokku kukkuda. Samas oleksid ka konkurendid mängutoa perenaise sõnul igati teretulnud.
Rita Türk tunnistas eelmisel nädalal enne Mulgimadina mängutoa avamist, et tunneb väikest ärevust. Maakonnas on varasemast mitu näidet, et sellised ettevõtmised võivad klientide vähesuse tõttu «Jenga» torni kombel kokku kukkuda. Samas oleksid ka konkurendid mängutoa perenaise sõnul igati teretulnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viiratsis elav perekond Türk puhus elu sisse vanadele kaupluseruumidele, mis pakuvad nüüdsest osturõõmu asemel mängulusti.

Perefirmana batuutide rentimisest alustanud Mulgimadin otsis juba mõnda aega kohta, kus mängutuba sisse seada. Et linnas olid üürihinnad liiga kallid, langes valik Viiratsis asuvate umbes kahesajaruutmeetrise põrandapinnaga ruumide kasuks, mis saadi vallalt rendile. Enne asus sealsamas toidupood ning ülemisel korrusel tegutseb kool.

Alates novembrist on perekond ametis olnud ruumide remontimise, puhastamise ja sisustamisega. Rita Türk ütles, et juba radiaatorite puhastamine oli omaette ettevõtmine. Peale mitmekümne liitri prügi tuli välja hinnasilte, rahatähti ja muud huvitavat, millest perenaine kavatseb mängutoa seinale tulevikus kollaaži teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles