Viljandi HC peatreener: tegime hooaja parima esituse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kümnenda vooru viimases kohtumises sai Viljandi HC kodusaalis 36:30 jagu HC Viimsi / Tööriistamarketist.
Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kümnenda vooru viimases kohtumises sai Viljandi HC kodusaalis 36:30 jagu HC Viimsi / Tööriistamarketist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kümnenda vooru viimases kohtumises sai Viljandi HC kodusaalis 36:30 (poolaeg 18:18) jagu HC Viimsi / Tööriistamarketist. Neljanda järjestikuse võidu võtnud Viljandi resultatiivseim oli Ott Varik 11 ja kaotajatel Aleksander Oganezov kaheksa tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks kiitis meeskonda, tunnistades, et võistkonnal on praegu hea hoog. «Tegimegi hooaja parima esituse. Mängisime emotsionaalselt ja väravas seisis hästi Joel Urbel,» lausus Koks.

Viljandi meeskonna juhendaja kiitis meeste tööd kaitseliinis ning suhteliselt suurt kiirrünnakute arvu. «36 väravat on meie kohta tubli saavutus, teisealt lasime endale avapoolajal visata 18 ning seda on paljuvõitu,» kõneles Koks.

Viimsilaste juhendaja Ain Pinnone tunnistas, et teisel poolajal võetud riskid end ei õigustanud ning sellega lõigati tugevalt näppu. Ligemale kolmveerandi mänguajast võrdselt kulgenud kohtumiselt ei leidnud Pinnonen oma võistkonnast kedagi, keda kiita või esile tõsta. «Erinevalt meist realiseeris Viljandi oma võimalused,» möönis ta.

Eesti käsipalli meistriliigas seisab nüüd ees ligemale kuuajane paus. Järgmise vooru mängudega tehakse algust jaanuari teises pooles. Viljandi HC järgmine vastane on 15. jaanuaril värske Eesti karikavõitja HC Kehra, nädal hiljem võõrustavad viljandlased spordihoones Põlva Servitit.

Tabeliseis kümne vooru järel
• Põlva Serviti – 20
• HC Kehra / Horizon Pulp&Paper – 18
• HC Viimsi / Tööriistamarket – 12
• Värska Originaal – 10
• Viljandi HC – 10
• Aruküla SK – 8
• SK Tapa – 1
• Audentes – 1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles