Jõulukuuse eluiga pikendatakse nii karastusjoogi kui suhkruga

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku keskuse esisel platsil jõulupuid müüv Endel Soosaar lausus, et eilseks oli ostetud ainult üks Serbia kuusk. Puu on eriline selle poolest, et selle oksad on pealtpoolt hõbedased ning alt rohelised.
Uku keskuse esisel platsil jõulupuid müüv Endel Soosaar lausus, et eilseks oli ostetud ainult üks Serbia kuusk. Puu on eriline selle poolest, et selle oksad on pealtpoolt hõbedased ning alt rohelised. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esimesed jõulupuud jõudsid Viljandi turule juba läinud nädalal ning müüjad kinnitavad, et kui varakult valmis varutud puud hästi hooldada, ei pea kartma, et see pühade ajal okkad maha viskab.

Aastast aastasse leiab palju kuusemüüjaid Viljandi turult ning selle ümbrusest. Eile Mulgi marketi nurga peal Sürgavere istanduse kuuski müünud Kristo Kiis lausus, et müüki alustati eelmise nädala lõpul, et inimesed ei peaks pühade eel järjekorras seisma ja saaksid sobiva puu keldrisse või rõdule valmis panna.

«Need kuused on istandusest ning et need on hooldatud, peavad need ilusti vastu ka pärast jõule. Metsakuusk on ise kasvanud ning seetõttu on oht, et ta närbub toas kiiremini,» rääkis Kiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles