Vana-Võidus peetakse võrgupidu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleks, et võrgupidulised saaksid täiel rinnal madistama hakata, tuleb kõik need kaablirullid mööda maja lahti kerida. Pildil vasakult Koit Romet Halman, Ott Kukk, Mikk Mihkel Vaabel ja Roger Ote.
Selleks, et võrgupidulised saaksid täiel rinnal madistama hakata, tuleb kõik need kaablirullid mööda maja lahti kerida. Pildil vasakult Koit Romet Halman, Ott Kukk, Mikk Mihkel Vaabel ja Roger Ote. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalavahetusel on Viljandi ühendatud kutsekeskkooli tehnomajas võrgupidu «interLAN vol 3», mille korraldajad on arvutite ja võrkude eriala õppivad noored. Helendavate ekraanide kohale kummardutakse juba kolmandat korda.

Eile pärastlõunal käis kooli koridoris tihe sagimine. Kõikjal vedeles suuri  kaablirulle ning poisid vedasid klassidest laudu ühte pikka rivisse. Kui esimesel võrgupeol käis 38 osalejat, siis sel korral saab klaasseintega avar fuajee ajutiseks koduks umbes 170 arvutimängurile, kes on Vana-Võitu kokku sõitnud kogu Eestist.

Võrgupeo ühe korraldaja Valdo Mülläri sõnul võisid soovijad broneerida endale koha küll kooli ühiselamus, kuid nagu võis eeldada, erilist tungi sinna polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles