AP Mets pidi Hito paremust tunnistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga vahegrupiturniiril Jõhvis oma esimese mängu pidanud Viljandi korvpalliklubi AP Mets meeskond pidi tunnistama meistriliiga klubi duubelkoosseisu Hito II 128:80 paremust.

Viljandi meeskond jäi võõrustajatele alla kõigil veerandaegadel. Meeskonna resultatiivsemad olid Heiki Riives 28, Ott Toomsalu 19 ning Marek Ungerson 12 punktiga.

Põhiturniiril alagrupi võitnud AP Mets jätkab teist liigat vahegrupis, kuhu KK Hito II kõrval kuuluvad Fameron, BC Tarvas / Rakvere SK ja Eesti Maaülikooli Spordiklubi. Viimati mainitu kuulus põhiturniiril viljandlastega samasse gruppi ning nende omavahelised kohtumised tulid teisele etapile kaasa. Seega jätkab AP Mets vahegrupis kahe võidu ja ühe kaotusega.

Viljandi meeskonna järgmine vastane on Fameron, kohtumine peetakse meeskonna AP Mets kodusaalis 22. detsembril, kuid mängupaik ja algusaeg on veel täpsustamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles