Suur liiklussoon hakkab pimedas peagi särama

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Riia maantee lõpus pannakse maakaablit Veevärgi heaks, et seejärel ka vastrajatud kergliiklustee valgustatud saaks.
Viljandis Riia maantee lõpus pannakse maakaablit Veevärgi heaks, et seejärel ka vastrajatud kergliiklustee valgustatud saaks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi ringtee ja Riia maantee kohtumiskohale terendas lootus tuled põlema saada novembri lõpul, kuid et asjaolud on muutunud, saab see teoks aastavahetuse paiku.

Täpsemalt öeldes on tegu kahe piirkonnaga, millest üks on Viljandi linnas ja teine vallas. Teemeeste kõnepruugis Kutsari ristmik sai sügisel valgustid 800 meetrile ning Viljandis rajati Riia maantee lõppu enam kui 500 meetrit kergliiklusteed ühes lampidega.

Maanteeameti tellitud töö läks maksma 44 275 eurot, mille eest sai maanteelõik  29 kümne meetri kõrguse posti küljes olevat valgustit. Töid tegi osaühing Kagu Elekter.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles