Liiklustarkuse jagajad said Viljandis kiita

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas tunnustas maanteeamet Männimäe lasteaia õpetajate näitetruppi, kes rändas oktoobris liiklusohutusest kõneleva lavastusega läbi 15 Viljandimaa lasteasutust. Eile said lavateosest osa ka pärimusmuusika aidas korraldatud vastuvõtu külalised.
Teiste seas tunnustas maanteeamet Männimäe lasteaia õpetajate näitetruppi, kes rändas oktoobris liiklusohutusest kõneleva lavastusega läbi 15 Viljandimaa lasteasutust. Eile said lavateosest osa ka pärimusmuusika aidas korraldatud vastuvõtu külalised. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maanteeamet tänas eile pärimusmuusika aidas neid inimesi ja asutusi, kelle panus liikluskasvatusse on lõppeval aastal üle Eesti kõige rohkem silma paistnud.

Tunnustuse pälvisid 14 õpetajat, kuus koostööpartnerit, kolm omavalitsust ja viis sündmust. Liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Sirli Leier avaldas heameelt, et hulk auhindade kandidaate tuli väljastpoolt maanteeametit. «See näitab, et olukorra pärast meie liikluses ollakse mures. Samas leidub inimesi, kes on valmis andma oma panuse, et asjad paraneksid,» lausus ta.

Eilsel pidulikul vastuvõtul rõhutati korduvalt, et liiklus peegeldab paljuski seda, kuidas inimesed üksteisesse suhtuvad. «See on laiem küsimus kultuurist, mis puudutab meist igaüht,» lisas Leier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles