Maanteeamet tunnustab aidas tublisid liikluskasvatajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maanteeameti liikluskasvatuse talitus tunnustab kolmapäeval Viljandis pärimusmuusika keskuses tublimaid. Märkimisväärse panuse eest liikluskasvatusse pälvib tunnustuse 14 õpetajat, kuus koostööpartnerit, kolm omavalitsust ja viis sündmust kogu Eestist.

Maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialisti Sirli Leieri sõnul tõsteti hulk liikluskasvatajaid esile ka väljastpoolt maanteeametit ja see on väga rõõmustav tendents.

«See näitab, et olukorra pärast meie liikluses ollakse mures, kuid samas leidub inimesi, kes on valmis panustama, et asjad paraneksid,» rääkis Leier.

Auhinnaga väärtustatakse ja tunnustatakse isikuid ning organisatsioone, kes oma töö või ühiskondliku tegevusega on enda asutuses või piirkonnas paistnud silma liikluskasvatuse korraldamise ja liiklusohutuse arendamisega. Aasta tublimad valiti välja viies kategoorias.

Viljandimaalt on tunnustuse saajate seas Kersti Puusild, Männimäe lasteaia näitetrupp ja Suure-Jaani vallavalitsus.

Üritus algab pärimusmuusika aida suures saalis kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles